OVER KRATONLINE

Kratonline staat voor duurzaamheid, kwaliteit en goede service. Wij zijn betrouwbaar en kunnen bijzonder snel leveren!

Als onderdeel van Mondipal BV uit Ermelo bezit Kratonline een zee aan ervaring en staan de medewerkers altijd voor u klaar. Mondipal BV staat op de eerste plaats bekend om hun brede assortiment en goede kwaliteit. Ten tweede staan de goede service en betrouwbaarheid hoog aangeschreven. Gecombineerd met de zeer snelle levertijd maakt Kratonline uw ideale leverancier voor kunststof producten voor transport en opslag.

Het greep uit ons assortiment van Kratonline

A WORLD OF SMART SOLUTIONS

Over Kratonline en Mondipal: Kratonline en Mondipal maken al jaren deel uit van Vierhouten Groep BV. Vierhouten Groep is de verzamelnaam voor verschillende bedrijven die slimme oplossingen voor verpakkingen en transport in huis hebben. Er wordt altijd geleverd uit één van de eigen magazijnen in Nederland. Hierdoor is de korte levertijd ook altijd gegarandeerd.

Contact

Heeft u vragen? Neem telefonisch contact op: +31 (0)341 375 074. Of wenst u teruggebeld te worden? Dan kunt u ook onderstaand formulier invullen. Onze product specialisten Gert of Kristel nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen? Bel ons: +31 (0)341 375 074

ADRES: LOKHORSTWEG 13 a NL 3851 SE ERMELO – EMAIL:  [email protected] – BEKIJK ONZE PRIVACYVERKLARING