Over KratOnline.nl

S

inds begin deze eeuw ontwikkelen, produceren en verkopen wij in samenwerking met Mondipal hoogwaardige diverse kunststof bakken, stapelbakken en transportbakken. Mondipal is specialiseert in kunststof pallets. Door onze jarenlange expertise bent u gegarandeerd van kwalitatieve slimme systemen welke aan zeer strenge normen en eisen hebben moeten voldoen.

De verkoop van het uitgebreide KrattenOnline.nl platform wordt grotendeels volledig computer gestuurd en wordt geleverd aan de meest toonaangevende bedrijven van dit moment. Hierdoor kunnen de wensen van al onze klanten snel en geruisloos worden vervuld. Op deze wijze bent u verzekerd van een vaste hoge kwaliteit. Bij de productie van de kunststof bakken met het levensmiddel symbool wordt uitsluitend 1A-nieuw kunststof materiaal gebruikt. Voor typische behoeften of speciale aanwendingen doen we beroep op uitgekiende grondstoffen waarbij rekening wordt gehouden met temperatuurstabiliteit, draagkracht, slagvastheid, reinigingsbehoeften.

De meeste producten zijn afgestemd op de Euro-formaat een maatvoering van de AET-Transportsector. Er werd steeds rekening gehouden met de nationale en internationale normen binnen de logistieke sector. Alle aangeboden maatvoeringen zijn compatibel met de gangbare palletafmetingen. Onze bakken zijn extreem stabiel, weerstandsvast en daarbij uiterst licht. Met wel doordachte detailoplossingen en functionele toebehoren worden specifieke branchebehoeften ingevuld. U bekomt de producten direct van de producent en daardoor aan uitzonderlijke prijsgunstige voorwaarden. Individuele wensen zoals logo-, kleuren bedrukking of andere product modificaties kunnen op aanvraag in het productieproces geïntegreerd worden.

Naast gangbare producten bieden wij een breed programma klantgerichte transport-, en opslag producten aan die afgestemd zijn op de behoeften van de klant. Mede dankzij onze jarenlange ervaring weten wij exact wat er speelt binnen een bepaalde sector, hierdoor bis men verzekert van een duurzaam product welke perfect aansluit binnen een organisatie. Daarbij staat het gebruik van typ specifieke, onberispelijke materialen centraal. Alleen wanneer producten met betrekking tot het doel perfect afgestemd worden op de temperatuurstabiliteit, het draagvermogen, de slagvastheid en vele andere eigenschappen, kunnen een overeenstemmende hoge kwaliteit en lange levensduur gegarandeerd worden. Overtuig uzelf van ons brede assortiment met hoge kwaliteit producten tegen scherpe prijzen – of het nu gaat om individuele of grote bestellingen, kleine bedrijven of grote concerns.

tijdsbesparing
85%
hoogwaardigheid
90%
klantgericht
100%
up-to-date
95%

visie

KratOnline.nl stuurt bewust aan op online verkoop van zijn producten (E-commerce). In de toekomst richten we ons nóg bewuster op user-experience om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Daarnaast is ons doel om marktleider te worden in alle aangeboden kratten en bakken. In plaats van in de top, willen we áán de top staan; dit door middel van aansturing op bestaande pijlers (zonder hierop tekort te komen), hoog in te zetten, het hanteren van een up-to-date assortiment, A1 ranking in google en (interne) trainingen voor personeel.

MARKTLEIDER

Onze Kra(ch)tpatsers

Onze Kra(ch)tpatsers

 • Guido Beugelsdijk
  Guido Beugelsdijk Sales

  Een bevlogen en gedreven Kratten specialist, denkt oplossingsgericht met oog voor detail.

 • Marcel Huisman
  Marcel Huisman Sales

  Een Kratten verkoper met een passie voor het vak, doorzetter met een groot inlevingsvermogen.

 • Richard Lammerts van Bueren
  Richard Lammerts van Bueren Sales Director

  Een bruggenbouwer die open & eerlijk is zich aan zijn afspraken houd. Een doortastende duizendpoot.

 • Gert Last
  Gert Last Sales Manager

  Een top Kratten manager, multifunctioneel en een unieke klantvriendelijke bruggenbouwer!

Krat tekorten?

Bel nu:

+31 (0) 341 375 074

0
'

UNDER CONSTRUCTION Sluiten